051107 - Jeugdzorg.Kleuterschool.StJozefhuis-St.Anna. Voogdijkinderen van de bewaarschool in de tuin van huize st.Jozefhuis-St.Anna van de zusters karmelitessen van het Goddelijk Hart aan het Wilhelminapark. Deze school wordt bezocht door interne "verlaten kinderen" en door externe leerlingen. - Foto's & Kaarten

Jeugdzorg.Kleuterschool.StJozefhuis-St.Anna. Voogdijkinderen van de bewaarschool in de tuin van huize st.Jozefhuis-St.Anna van de zusters karmelitessen van het Goddelijk Hart aan het Wilhelminapark. Deze school wordt bezocht door interne "verlaten kinderen" en door externe leerlingen.

Fotonummer["051107"]
PlaatsTilburg
Straat["Wilhelminapark"]
WijkGasthuisstraat
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJeugdzorg.Kleuterschool.StJozefhuis-St.Anna. Voogdijkinderen van de bewaarschool in de tuin van huize st.Jozefhuis-St.Anna van de zusters karmelitessen van het Goddelijk Hart aan het Wilhelminapark. Deze school wordt bezocht door interne "verlaten kinderen" en door externe leerlingen.
AnnotatieAch Lieve Tijd 1. p.63 en 64. Tilburg stad van een levend verleden. p.335. Gespeeld in een tijdsbeeld, p 7, 35.
Datum

051107 - Jeugdzorg.Kleuterschool.StJozefhuis-St.Anna. Voogdijkinderen van de bewaarschool in de tuin van huize st.Jozefhuis-St.Anna  van de zusters karmelitessen van het Goddelijk Hart aan het Wilhelminapark. Deze school wordt bezocht door interne "verlaten kinderen" en door externe leerlingen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag