068206 - Muziekfeesten. Zomerkermis 1904. Dit feest werd gevierd deels tot dekking van de kosten van het grote muziekconcours, dat begin sept. in Tilburg werd gehouden en deels ten bate van de armen. Jan v.d. Valk als architect als ook de 80 elegante verkoopstertjes hebben eer van hun werk.Op de foto o.a. Dirk Hofland, Josephine Janssens, Mevr. Dijksterhuis, Henri van Dooren - Dams, Nellie Swagemakers, Mevr. Enneking en Frans Mutsarts. - Foto's & Kaarten

Muziekfeesten. Zomerkermis 1904. Dit feest werd gevierd deels tot dekking van de kosten van het grote muziekconcours, dat begin sept. in Tilburg werd gehouden en deels ten bate van de armen. Jan v.d. Valk als architect als ook de 80 elegante verkoopstertjes hebben eer van hun werk.Op de foto o.a. Dirk Hofland, Josephine Janssens, Mevr. Dijksterhuis, Henri van Dooren - Dams, Nellie Swagemakers, Mevr. Enneking en Frans Mutsarts.

Fotonummer["068206"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1904
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingMuziekfeesten. Zomerkermis 1904. Dit feest werd gevierd deels tot dekking van de kosten van het grote muziekconcours, dat begin sept. in Tilburg werd gehouden en deels ten bate van de armen. Jan v.d. Valk als architect als ook de 80 elegante verkoopstertjes hebben eer van hun werk.Op de foto o.a. Dirk Hofland, Josephine Janssens, Mevr. Dijksterhuis, Henri van Dooren - Dams, Nellie Swagemakers, Mevr. Enneking en Frans Mutsarts.
Datum

068206 - Muziekfeesten. Zomerkermis 1904. Dit feest werd gevierd deels tot dekking van de kosten van het grote muziekconcours, dat begin sept. in Tilburg werd gehouden en deels ten bate van de armen. Jan v.d. Valk als architect als ook de 80 elegante verkoopstertjes hebben eer van hun werk.Op de foto o.a. Dirk Hofland,  Josephine Janssens, Mevr. Dijksterhuis, Henri van Dooren - Dams, Nellie Swagemakers, Mevr. Enneking en Frans Mutsarts.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag