057937 - Gilze, omstreeks 1915. Links op de hoek van de Korte Wagenstraat het woonhuis van A. L. Botermans met ernaast zijn winkel-werkplaats. In de deur staat mej. C. van Gils en vóór het huis A. Botermans. Rechts op de hoek van de Lange Wagenstraat een deel van slagerij de Groot, gebouwd in 1906. De vier woningen achter de bomen maakten in 1924 plaats voor het woonhuis van J. Van de Wildenberg, hoofd der school. Geheel rechts staan de meisjes Didden voor hun huis. - Foto's & Kaarten

Gilze, omstreeks 1915. Links op de hoek van de Korte Wagenstraat het woonhuis van A. L. Botermans met ernaast zijn winkel-werkplaats. In de deur staat mej. C. van Gils en vóór het huis A. Botermans. Rechts op de hoek van de Lange Wagenstraat een deel van slagerij de Groot, gebouwd in 1906. De vier woningen achter de bomen maakten in 1924 plaats voor het woonhuis van J. Van de Wildenberg, hoofd der school. Geheel rechts staan de meisjes Didden voor hun huis.

Fotonummer["057937"]
PlaatsGilze
Straat["Nieuwstraat"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGilze, omstreeks 1915. Links op de hoek van de Korte Wagenstraat het woonhuis van A. L. Botermans met ernaast zijn winkel-werkplaats. In de deur staat mej. C. van Gils en vóór het huis A. Botermans. Rechts op de hoek van de Lange Wagenstraat een deel van slagerij de Groot, gebouwd in 1906. De vier woningen achter de bomen maakten in 1924 plaats voor het woonhuis van J. Van de Wildenberg, hoofd der school. Geheel rechts staan de meisjes Didden voor hun huis.
Datum

057937 - Gilze, omstreeks 1915. Links op de hoek van de Korte Wagenstraat het woonhuis van A. L. Botermans met ernaast zijn winkel-werkplaats. In de deur staat mej. C. van Gils en vóór het huis A. Botermans. Rechts op de hoek van de Lange Wagenstraat een deel van slagerij de Groot, gebouwd in 1906. De vier woningen achter de bomen maakten in 1924 plaats voor het woonhuis van J. Van de Wildenberg, hoofd der school. Geheel rechts staan de meisjes Didden voor hun huis.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag