200027 - De Tirolermuziekgroep "de Alphenecho's", gefotografeerd tijdens een optreden in Goirle. De groep kwam uit Ooterhout en werd opgericht in 1959 door muzikanten van de Koninklijke Harmonie Oosterhout. Vanaf 1962 heette de muziekgroep, die bestaan heeft tot 1986, "Die Alphenecho's". Van links naar rechts: Rinus Tielemans, Ad Roovers. Janus Schoormans (leider), Jack Weterings, Jan Kuppers, Jan Martens en Toon van Tilburg. De groep was zeer bekend in Midden-Brabant en speelde o.a. als dansorkest in de Tilburgse schouwburg na een gala-optreden van Toon Hermans, tijdens de tentoonstelling Hart van Brabant, en bij de viering van het 750-jarig bestaan van de stad Oisterwijk. - Foto's & Kaarten

De Tirolermuziekgroep "de Alphenecho's", gefotografeerd tijdens een optreden in Goirle. De groep kwam uit Ooterhout en werd opgericht in 1959 door muzikanten van de Koninklijke Harmonie Oosterhout. Vanaf 1962 heette de muziekgroep, die bestaan heeft tot 1986, "Die Alphenecho's". Van links naar rechts: Rinus Tielemans, Ad Roovers. Janus Schoormans (leider), Jack Weterings, Jan Kuppers, Jan Martens en Toon van Tilburg. De groep was zeer bekend in Midden-Brabant en speelde o.a. als dansorkest in de Tilburgse schouwburg na een gala-optreden van Toon Hermans, tijdens de tentoonstelling Hart van Brabant, en bij de viering van het 750-jarig bestaan van de stad Oisterwijk.

Fotonummer["200027"]
PlaatsGoirle
FotograafSchellekens, H., Goirle
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe Tirolermuziekgroep "de Alphenecho's", gefotografeerd tijdens een optreden in Goirle. De groep kwam uit Ooterhout en werd opgericht in 1959 door muzikanten van de Koninklijke Harmonie Oosterhout. Vanaf 1962 heette de muziekgroep, die bestaan heeft tot 1986, "Die Alphenecho's". Van links naar rechts: Rinus Tielemans, Ad Roovers. Janus Schoormans (leider), Jack Weterings, Jan Kuppers, Jan Martens en Toon van Tilburg. De groep was zeer bekend in Midden-Brabant en speelde o.a. als dansorkest in de Tilburgse schouwburg na een gala-optreden van Toon Hermans, tijdens de tentoonstelling Hart van Brabant, en bij de viering van het 750-jarig bestaan van de stad Oisterwijk.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 9.6.2004.
Datum["1960"]

200027 - De Tirolermuziekgroep "de Alphenecho's", gefotografeerd tijdens een optreden in Goirle. De groep kwam uit Ooterhout en werd opgericht in 1959 door muzikanten van de Koninklijke Harmonie Oosterhout. Vanaf 1962 heette de muziekgroep, die bestaan heeft tot 1986, "Die Alphenecho's". Van links naar rechts: Rinus Tielemans, Ad Roovers. Janus Schoormans (leider), Jack Weterings, Jan Kuppers, Jan Martens en Toon van Tilburg.  De groep was zeer bekend in Midden-Brabant en speelde o.a. als dansorkest in de Tilburgse schouwburg na een gala-optreden van Toon Hermans, tijdens de tentoonstelling Hart van Brabant, en bij de viering van het 750-jarig bestaan van de stad Oisterwijk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag