044928 - Verdwenen panden aan de zuidzijde van de Heuvel. Het pand links werd gesloopt de voor aanleg van de prinses Julianastraat (een verbinding tussen Heuvel en Piusplein). Vervolgens de tramlijn en het pand dat gesloopt werd voor de bouw van hotel Riche. - Foto's & Kaarten

Verdwenen panden aan de zuidzijde van de Heuvel. Het pand links werd gesloopt de voor aanleg van de prinses Julianastraat (een verbinding tussen Heuvel en Piusplein). Vervolgens de tramlijn en het pand dat gesloopt werd voor de bouw van hotel Riche.

Fotonummer["044928"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingVerdwenen panden aan de zuidzijde van de Heuvel. Het pand links werd gesloopt de voor aanleg van de prinses Julianastraat (een verbinding tussen Heuvel en Piusplein). Vervolgens de tramlijn en het pand dat gesloopt werd voor de bouw van hotel Riche.
Datum["1912"]

044928 - Verdwenen panden aan de zuidzijde van de Heuvel. Het pand links werd gesloopt de voor aanleg van de prinses Julianastraat (een verbinding tussen Heuvel en Piusplein). Vervolgens de tramlijn en het pand dat gesloopt werd voor de bouw van hotel Riche.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag