054076 - Sport. Voetbal. Willem II. Het veteranenelftal van Willem II in de jaren vijftig. Op de foto o.a. in het middeen achter Jo Horsten, vele jaren secretaris van Willem II. derde van rechts zijn broer Toine Horsten, in die tijd leider van het eerste elftal. Zittend links Gust Smulders en Keeper Henk Mes. Beiden speelden jarenlang in het eerste elftal. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Willem II. Het veteranenelftal van Willem II in de jaren vijftig. Op de foto o.a. in het middeen achter Jo Horsten, vele jaren secretaris van Willem II. derde van rechts zijn broer Toine Horsten, in die tijd leider van het eerste elftal. Zittend links Gust Smulders en Keeper Henk Mes. Beiden speelden jarenlang in het eerste elftal.

Fotonummer["054076"]
PlaatsTilburg
Straat["Goirleseweg"]
WijkHet Laar
FotograafHeuvel, Cis van den
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Voetbal. Willem II. Het veteranenelftal van Willem II in de jaren vijftig. Op de foto o.a. in het middeen achter Jo Horsten, vele jaren secretaris van Willem II. derde van rechts zijn broer Toine Horsten, in die tijd leider van het eerste elftal. Zittend links Gust Smulders en Keeper Henk Mes. Beiden speelden jarenlang in het eerste elftal.
Datum["1950"]

054076 - Sport. Voetbal. Willem II. Het veteranenelftal  van Willem II in de jaren vijftig. Op de foto o.a. in het middeen achter Jo Horsten, vele jaren secretaris van Willem II. derde van rechts zijn broer Toine Horsten, in die tijd leider van het eerste elftal. Zittend links Gust Smulders en Keeper Henk Mes. Beiden  speelden jarenlang in het eerste elftal.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag