066307 - Katholieke Jonge Mannen Vereniging Heikant (toegewijd aan Peerke Donders). Foto genomen in het patronaatsgebouw van de parochie Heikant. Op de laatste rij geheel links Harrie Smolders, geheel rechts Sjef Smolders en vierde van rechts Toom Smolders. Op de middelste rij zesde van links Pierre Smolders en zittend op de eerste rij, tweede van links Bert Smolders. - Foto's & Kaarten

Katholieke Jonge Mannen Vereniging Heikant (toegewijd aan Peerke Donders). Foto genomen in het patronaatsgebouw van de parochie Heikant. Op de laatste rij geheel links Harrie Smolders, geheel rechts Sjef Smolders en vierde van rechts Toom Smolders. Op de middelste rij zesde van links Pierre Smolders en zittend op de eerste rij, tweede van links Bert Smolders.

Fotonummer["066307"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingKatholieke Jonge Mannen Vereniging Heikant (toegewijd aan Peerke Donders). Foto genomen in het patronaatsgebouw van de parochie Heikant. Op de laatste rij geheel links Harrie Smolders, geheel rechts Sjef Smolders en vierde van rechts Toom Smolders. Op de middelste rij zesde van links Pierre Smolders en zittend op de eerste rij, tweede van links Bert Smolders.
Datum["1925"]

066307 - Katholieke Jonge Mannen Vereniging Heikant (toegewijd aan Peerke Donders). Foto genomen in het patronaatsgebouw van de parochie Heikant. Op de laatste rij geheel links Harrie Smolders, geheel rechts Sjef Smolders en vierde van rechts Toom Smolders. Op de middelste rij zesde van links Pierre Smolders en zittend op de eerste rij, tweede van links Bert Smolders.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag