046617 - Tilburgseweg (rechts) en Kloosterstraat (links) in noordelijke richting. Links op de voorgrond de woonhuis van de familie Snels-Klijs en links daarvan het complex van het voormalige nonnenklooster. Op de achtergrond aan de Kloosterstraat en de Thomas van Diessenstraat het fraterhuis met kostschool en geheel links de r.k. lagere jongensschool St. Thomas. - Foto's & Kaarten

Tilburgseweg (rechts) en Kloosterstraat (links) in noordelijke richting. Links op de voorgrond de woonhuis van de familie Snels-Klijs en links daarvan het complex van het voormalige nonnenklooster. Op de achtergrond aan de Kloosterstraat en de Thomas van Diessenstraat het fraterhuis met kostschool en geheel links de r.k. lagere jongensschool St. Thomas.

Fotonummer["046617"]
PlaatsGoirle
Straat["Tilburgseweg"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTilburgseweg (rechts) en Kloosterstraat (links) in noordelijke richting. Links op de voorgrond de woonhuis van de familie Snels-Klijs en links daarvan het complex van het voormalige nonnenklooster. Op de achtergrond aan de Kloosterstraat en de Thomas van Diessenstraat het fraterhuis met kostschool en geheel links de r.k. lagere jongensschool St. Thomas.
AnnotatieGoirle in oude ansichten, p. 57.
Datum

046617 - Tilburgseweg (rechts) en Kloosterstraat (links) in noordelijke richting. Links op de voorgrond de woonhuis van de familie Snels-Klijs en links daarvan het complex van het voormalige nonnenklooster. Op de achtergrond aan de Kloosterstraat en de Thomas van Diessenstraat het fraterhuis met kostschool en geheel links de r.k. lagere jongensschool St. Thomas.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag