039943 - Beeld van St. Christoffel voor de voormalige pastorie van de parochie O.L.V. van Lourdes aan de Hoevenseweg. Het beeld verhuisde later naar de kerk van OLV van Goede Raad (Broehoven I) Het beeld van Franse kalksteen werd vervaardigd door Adrianus Boon (1898-1966) in opdracht van de Broederschap voor auto- en motorrijders St. Christoffel. - Foto's & Kaarten

Beeld van St. Christoffel voor de voormalige pastorie van de parochie O.L.V. van Lourdes aan de Hoevenseweg. Het beeld verhuisde later naar de kerk van OLV van Goede Raad (Broehoven I) Het beeld van Franse kalksteen werd vervaardigd door Adrianus Boon (1898-1966) in opdracht van de Broederschap voor auto- en motorrijders St. Christoffel.

Fotonummer["039943"]
PlaatsTilburg
Straat["Hoevenseweg"]
Datering vanaf2002
FotograafFrans van Ameijde
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBeeld van St. Christoffel voor de voormalige pastorie van de parochie O.L.V. van Lourdes aan de Hoevenseweg. Het beeld verhuisde later naar de kerk van OLV van Goede Raad (Broehoven I) Het beeld van Franse kalksteen werd vervaardigd door Adrianus Boon (1898-1966) in opdracht van de Broederschap voor auto- en motorrijders St. Christoffel.
AnnotatieKunst Onderweg nr. 57.
Datum

039943 - Beeld van St. Christoffel voor de voormalige pastorie van de parochie O.L.V. van Lourdes aan de Hoevenseweg. Het beeld verhuisde later naar de kerk van OLV van Goede Raad (Broehoven I) Het beeld van Franse kalksteen werd vervaardigd door Adrianus Boon (1898-1966) in opdracht van de Broederschap voor auto- en motorrijders St. Christoffel.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag