002153 - Spoorlaan richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat. Deze kaart werd gebruikt door de Tilburgse sigarenfabrikant Louis van den Boer om zijn bezoek aan te kondigen bij zijn afnemers. Hij hoopt hen 'in den besten welstand' aan te treffen. - Foto's & Kaarten

Spoorlaan richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat. Deze kaart werd gebruikt door de Tilburgse sigarenfabrikant Louis van den Boer om zijn bezoek aan te kondigen bij zijn afnemers. Hij hoopt hen 'in den besten welstand' aan te treffen.

Fotonummer["002153"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Datering vanaf1925
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSpoorlaan richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat. Deze kaart werd gebruikt door de Tilburgse sigarenfabrikant Louis van den Boer om zijn bezoek aan te kondigen bij zijn afnemers. Hij hoopt hen 'in den besten welstand' aan te treffen.
Datum

002153 - Spoorlaan richting Heuvel ter hoogte van de Langestraat. Deze kaart werd gebruikt door de Tilburgse sigarenfabrikant Louis van den Boer om zijn bezoek aan te kondigen bij zijn afnemers. Hij hoopt hen 'in den besten welstand' aan te treffen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag