051774 - Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Klassenfoto R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. (Nu zijn daar aanwezig de gebouwen van het Noordbrabants Natuurmuseum en Scryption). Na de opheffing van de weefschool aan de markt in 1904 werd in Villa Guillaume aan de spoorlaan op 1 oktober 1904 de R.K. Ambachts- en Industrieschool opgericht. Foto van leerlingen en docenten uit 1907. - Foto's & Kaarten

Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Klassenfoto R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. (Nu zijn daar aanwezig de gebouwen van het Noordbrabants Natuurmuseum en Scryption). Na de opheffing van de weefschool aan de markt in 1904 werd in Villa Guillaume aan de spoorlaan op 1 oktober 1904 de R.K. Ambachts- en Industrieschool opgericht. Foto van leerlingen en docenten uit 1907.

Fotonummer["051774"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingLager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Klassenfoto R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. (Nu zijn daar aanwezig de gebouwen van het Noordbrabants Natuurmuseum en Scryption). Na de opheffing van de weefschool aan de markt in 1904 werd in Villa Guillaume aan de spoorlaan op 1 oktober 1904 de R.K. Ambachts- en Industrieschool opgericht. Foto van leerlingen en docenten uit 1907.
AnnotatieTilburg, stad met levend verleden p. 342.
Datum["1907"]

051774 - Lager en Middelbaar Voortgezet Onderwijs. Klassenfoto R.K. Ambachtsschool - en Industrieschool en R.K. Technische school van de parochie Noordhoek. (Nu zijn daar aanwezig de gebouwen van het Noordbrabants Natuurmuseum en Scryption). Na de opheffing van de weefschool aan de markt in 1904 werd in Villa Guillaume aan de spoorlaan op 1 oktober 1904 de R.K. Ambachts- en Industrieschool opgericht. Foto van leerlingen en docenten uit 1907.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag