054371 - Sport. Wielrennen. Vaardigheidsrit over 110 km. met als inzet de Richebeker. De rit werd georganiseerd door de Ned. Wielerbond in samenwerking met motorclub Brabant. Inzet was de zilveren Richebeker, beschikbaar gesteld door de eigenaar van het gelijknamige hotel, Guus Schieffelbusch. Links op de achtergrond (met de zonneschermen) hotel Riche, dat in 1918 geopend werd. - Foto's & Kaarten

Sport. Wielrennen. Vaardigheidsrit over 110 km. met als inzet de Richebeker. De rit werd georganiseerd door de Ned. Wielerbond in samenwerking met motorclub Brabant. Inzet was de zilveren Richebeker, beschikbaar gesteld door de eigenaar van het gelijknamige hotel, Guus Schieffelbusch. Links op de achtergrond (met de zonneschermen) hotel Riche, dat in 1918 geopend werd.

Fotonummer["054371"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvel"]
WijkCentrum
Datering vanaf15-08-1918
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Wielrennen. Vaardigheidsrit over 110 km. met als inzet de Richebeker. De rit werd georganiseerd door de Ned. Wielerbond in samenwerking met motorclub Brabant. Inzet was de zilveren Richebeker, beschikbaar gesteld door de eigenaar van het gelijknamige hotel, Guus Schieffelbusch. Links op de achtergrond (met de zonneschermen) hotel Riche, dat in 1918 geopend werd.
Datum

054371 - Sport. Wielrennen. Vaardigheidsrit over 110 km. met als inzet de Richebeker. De rit werd georganiseerd door de Ned. Wielerbond in samenwerking met motorclub Brabant. Inzet was de zilveren Richebeker, beschikbaar gesteld door de eigenaar van het gelijknamige hotel, Guus Schieffelbusch. Links op de achtergrond (met de zonneschermen) hotel Riche, dat in 1918 geopend werd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag