602255 - Onderwijzeressenteam van de Gerardus Majellaschool aan de Wassenaerlaan (parochie Trouwlaan). Gezittend rechts Mia Schuurkes-Aarts, links van haar zuster Clemens-Marie. In het midden het hoofd van de school, zuster Mediatrix (Riet van Overbeek). Linksboven Coby van Huijkelom-Joosten. - Foto's & Kaarten

Onderwijzeressenteam van de Gerardus Majellaschool aan de Wassenaerlaan (parochie Trouwlaan). Gezittend rechts Mia Schuurkes-Aarts, links van haar zuster Clemens-Marie. In het midden het hoofd van de school, zuster Mediatrix (Riet van Overbeek). Linksboven Coby van Huijkelom-Joosten.

Fotonummer["602255"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1964
FotograafRumpff, Den Haag
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingOnderwijzeressenteam van de Gerardus Majellaschool aan de Wassenaerlaan (parochie Trouwlaan). Gezittend rechts Mia Schuurkes-Aarts, links van haar zuster Clemens-Marie. In het midden het hoofd van de school, zuster Mediatrix (Riet van Overbeek). Linksboven Coby van Huijkelom-Joosten.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 24.10.2007.
Datum

602255 - Onderwijzeressenteam van de Gerardus Majellaschool aan de Wassenaerlaan (parochie Trouwlaan). Gezittend rechts Mia Schuurkes-Aarts, links van haar zuster Clemens-Marie. In het midden het hoofd van de school, zuster Mediatrix (Riet van Overbeek). Linksboven Coby van Huijkelom-Joosten.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag