1726_027 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Provinciale verordening ter bescherming van de bossen in deze periode van brandstoftekorten. Regels met betrekking tot de kap en het vervoer van hout. Gegeven te Vught op 25 januari 1945. Ondertekend door de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant, de reserve luitenant kolonal voor Algemene Dienst Ir. J. B. G. M. RIdder de van der Schueren. Afmeting: 32x60 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., 's-Hertogenbosch. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Provinciale verordening ter bescherming van de bossen in deze periode van brandstoftekorten. Regels met betrekking tot de kap en het vervoer van hout. Gegeven te Vught op 25 januari 1945. Ondertekend door de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant, de reserve luitenant kolonal voor Algemene Dienst Ir. J. B. G. M. RIdder de van der Schueren. Afmeting: 32x60 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., 's-Hertogenbosch. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_027"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf25-01-1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. Provinciale verordening ter bescherming van de bossen in deze periode van brandstoftekorten. Regels met betrekking tot de kap en het vervoer van hout. Gegeven te Vught op 25 januari 1945. Ondertekend door de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant, de reserve luitenant kolonal voor Algemene Dienst Ir. J. B. G. M. RIdder de van der Schueren. Afmeting: 32x60 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., 's-Hertogenbosch. WOII. WO2.
Datum

1726_027 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

Provinciale verordening ter bescherming van de bossen in deze periode van brandstoftekorten. Regels met betrekking tot de kap en het vervoer van hout. 

Gegeven te Vught op 25 januari 1945. Ondertekend door de militaire commissaris in de provincie Noord-Brabant, de reserve luitenant kolonal voor Algemene Dienst Ir. J. B. G. M. RIdder de van der Schueren.

Afmeting: 32x60 cm, Drukkerij Teulings grafisch Bedrijf N.V., 's-Hertogenbosch.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag