006766 - Jan van Delft (1879-1952). Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd. - Foto's & Kaarten

Jan van Delft (1879-1952). Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd.

Fotonummer["006766"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf27-01-1930
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJan van Delft (1879-1952). Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd.
Datum

006766 - Jan van Delft (1879-1952). 
Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag