006766 - Jan van Delft (1879-1952). Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd. - Foto's & Kaarten

Jan van Delft (1879-1952). Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd.

Fotonummer["006766"]
PlaatsTilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingJan van Delft (1879-1952). Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd.
Datum["27-01-1930"]

006766 - Jan van Delft (1879-1952). 
Jan van Delft en zijn broer Theo volgden in de sporen van hun vader, die huis-en decoratieschilder was en directeur van de Tekenschool te Waalwijk. Met dit verschil dat zij meer vrije kunstenaars werden. Jan van Delft heeft als portrettist vele Brabantse notabelen-industrielen, wetenschappers, magistraten en geestelijken geschilderd. Op deze foto wordt kardinaal van Rossum vereeuwigd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag