602251 - De prijswinnaars van een cctie van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. De man met fiets links is Huub Janssen, rechts van hem zijn vrouw Anna. Het echtpaar Haans was winnaar van de fiets rechts. Achter op de fiets Harrie Haans, voor hem zijn vrouw. Zij hadden een speelgoedwinkel aan het Burgemeester Van de Mortelplein. Vijfde van rechts Miet Baans-Meijers, winnares van een auto. Zij stond met een kousenkraam op de markt en had een textielzaak aan de Tafelbergstraat. Geheel rechts Lenie Simons-Vermeer uit Hilvarenbeek. Ook zij won een fiets. De foto werd genomen in de dansschool van Boutkan aan de Korvelseweg. - Foto's & Kaarten

De prijswinnaars van een cctie van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. De man met fiets links is Huub Janssen, rechts van hem zijn vrouw Anna. Het echtpaar Haans was winnaar van de fiets rechts. Achter op de fiets Harrie Haans, voor hem zijn vrouw. Zij hadden een speelgoedwinkel aan het Burgemeester Van de Mortelplein. Vijfde van rechts Miet Baans-Meijers, winnares van een auto. Zij stond met een kousenkraam op de markt en had een textielzaak aan de Tafelbergstraat. Geheel rechts Lenie Simons-Vermeer uit Hilvarenbeek. Ook zij won een fiets. De foto werd genomen in de dansschool van Boutkan aan de Korvelseweg.

Fotonummer["602251"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-12-1974
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe prijswinnaars van een cctie van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. De man met fiets links is Huub Janssen, rechts van hem zijn vrouw Anna. Het echtpaar Haans was winnaar van de fiets rechts. Achter op de fiets Harrie Haans, voor hem zijn vrouw. Zij hadden een speelgoedwinkel aan het Burgemeester Van de Mortelplein. Vijfde van rechts Miet Baans-Meijers, winnares van een auto. Zij stond met een kousenkraam op de markt en had een textielzaak aan de Tafelbergstraat. Geheel rechts Lenie Simons-Vermeer uit Hilvarenbeek. Ook zij won een fiets. De foto werd genomen in de dansschool van Boutkan aan de Korvelseweg.
AnnotatieBrabants Dagblad, rubriek Weerzien, 2.5.2007.
Datum

602251 - De prijswinnaars van een cctie van winkeliersvereniging Korvel Vooruit. De man met fiets links is Huub Janssen, rechts van hem zijn vrouw Anna. Het echtpaar Haans was  winnaar van de fiets rechts. Achter op de fiets Harrie Haans, voor hem zijn vrouw. Zij hadden een speelgoedwinkel aan het Burgemeester Van de Mortelplein. Vijfde van rechts Miet Baans-Meijers, winnares van een auto. Zij stond met een kousenkraam op de markt en had een textielzaak aan de Tafelbergstraat. Geheel  rechts Lenie Simons-Vermeer uit Hilvarenbeek. Ook zij won een fiets. De foto werd genomen in de dansschool van Boutkan aan de Korvelseweg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag