651329 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. De stoomtrein is er niet alleen voor de officiële herdenkingsrit. Tijdens die eerste twee dagen in oktober krijgt ook het publiek volop de gelegenheid om een rit te maken met de stoomtrein. De route Tilburg - Breda wordt vier keer per dag afgelegd en mede dankzij het stralende weer wemelt het langs de route van de kijkers, fotografen en filmers. - Foto's & Kaarten

Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. De stoomtrein is er niet alleen voor de officiële herdenkingsrit. Tijdens die eerste twee dagen in oktober krijgt ook het publiek volop de gelegenheid om een rit te maken met de stoomtrein. De route Tilburg - Breda wordt vier keer per dag afgelegd en mede dankzij het stralende weer wemelt het langs de route van de kijkers, fotografen en filmers.

Fotonummer["651329"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
WijkCentrum
Datering vanaf01-10-1988
FotograafRien Siers, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. De stoomtrein is er niet alleen voor de officiële herdenkingsrit. Tijdens die eerste twee dagen in oktober krijgt ook het publiek volop de gelegenheid om een rit te maken met de stoomtrein. De route Tilburg - Breda wordt vier keer per dag afgelegd en mede dankzij het stralende weer wemelt het langs de route van de kijkers, fotografen en filmers.
Annotatieinformatie via de heer Ben van der Veer
Datum

651329 - Tilburg, 125 jaar stad aan het spoor. Manifestatie. De stoomtrein is er niet alleen voor de officiële herdenkingsrit. Tijdens die eerste twee dagen in oktober krijgt ook het publiek volop de gelegenheid om een rit te maken met de stoomtrein. De route Tilburg - Breda wordt vier keer per dag afgelegd en mede dankzij het stralende weer wemelt het langs de route van de kijkers, fotografen en filmers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag