052016 - Demonstratie. Bezetting. Een veertigtal studenten van de Tilburgse instellingen voor Hoger Beroepsonderwijs (HBO) heeft gistermorgen een tijdlang de bestuursvleugel van het Tilburgse stadhuis bezetgehouden. De onderwijsminister Dr. A. Pais wil het HBO 650 gulden collegegeld gaan heffen. - Foto's & Kaarten

Demonstratie. Bezetting. Een veertigtal studenten van de Tilburgse instellingen voor Hoger Beroepsonderwijs (HBO) heeft gistermorgen een tijdlang de bestuursvleugel van het Tilburgse stadhuis bezetgehouden. De onderwijsminister Dr. A. Pais wil het HBO 650 gulden collegegeld gaan heffen.

Fotonummer["052016"]
PlaatsTilburg
Straat["Paleisring"]
WijkCentrum
Datering vanaf17-03-1981
FotograafJan Brieffies, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDemonstratie. Bezetting. Een veertigtal studenten van de Tilburgse instellingen voor Hoger Beroepsonderwijs (HBO) heeft gistermorgen een tijdlang de bestuursvleugel van het Tilburgse stadhuis bezetgehouden. De onderwijsminister Dr. A. Pais wil het HBO 650 gulden collegegeld gaan heffen.
AnnotatieKrant: NvhZ Datum 18-03-1981 artikel: Studenten bezetten stadhuis, geen invoering collegelden.
Datum

052016 - Demonstratie. Bezetting. Een veertigtal studenten van de Tilburgse instellingen voor Hoger Beroepsonderwijs (HBO) heeft gistermorgen een tijdlang de bestuursvleugel van het Tilburgse stadhuis bezetgehouden. De onderwijsminister Dr. A. Pais wil het HBO 650 gulden collegegeld gaan heffen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag