654986 - Bedrijven. Interieur. Toonzaal van Houthandel v/h G. Key, die was gevestigd op de hoek van de Bosscheweg en de Lovense Kanaaldijk. In 1988 is het complex afgebrand en op dezelfde plaats herbouwd. De firma Jongeneel heeft de zaak overgenomen. Aan het Wilhelminakanaal is nog het loswalletje van Key te vinden, het enige oude element dat er nog over is, het informatiebord staat precies op die plek. - Foto's & Kaarten

Bedrijven. Interieur. Toonzaal van Houthandel v/h G. Key, die was gevestigd op de hoek van de Bosscheweg en de Lovense Kanaaldijk. In 1988 is het complex afgebrand en op dezelfde plaats herbouwd. De firma Jongeneel heeft de zaak overgenomen. Aan het Wilhelminakanaal is nog het loswalletje van Key te vinden, het enige oude element dat er nog over is, het informatiebord staat precies op die plek.

Fotonummer["654986"]
PlaatsTilburg
Straat["Lovense Kanaaldijk"]
WijkLoven
Datering vanaf1960
Datering tot1965
FotograafSchmidlin, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingBedrijven. Interieur. Toonzaal van Houthandel v/h G. Key, die was gevestigd op de hoek van de Bosscheweg en de Lovense Kanaaldijk. In 1988 is het complex afgebrand en op dezelfde plaats herbouwd. De firma Jongeneel heeft de zaak overgenomen. Aan het Wilhelminakanaal is nog het loswalletje van Key te vinden, het enige oude element dat er nog over is, het informatiebord staat precies op die plek.
Annotatiehttp://www.dewaterkantvantilburg.nl/index.php?p=19&kid=70#&gid=1&pid=2
Datum

654986 - Bedrijven. Interieur. Toonzaal van Houthandel v/h G. Key, die was gevestigd op de hoek van de Bosscheweg en de Lovense  Kanaaldijk. In 1988 is het complex afgebrand en op dezelfde plaats herbouwd. De firma Jongeneel heeft de zaak overgenomen.
Aan het Wilhelminakanaal is nog het loswalletje van Key te vinden, het enige oude element dat er nog over is, het informatiebord staat precies op die plek.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag