010098 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Binnenplaats van het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Rechts het klooster van de zusters, belast met de verpleging van de patiënten. Deze verpleegsters waren leden van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Links de hoofdingang. - Foto's & Kaarten

Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Binnenplaats van het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Rechts het klooster van de zusters, belast met de verpleging van de patiënten. Deze verpleegsters waren leden van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Links de hoofdingang.

Fotonummer["010098"]
PlaatsTilburg
Straat["Jan van Beverwijckstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1950
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingElisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Binnenplaats van het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Rechts het klooster van de zusters, belast met de verpleging van de patiënten. Deze verpleegsters waren leden van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Links de hoofdingang.
Huisnummer2a
Datum

010098 - Elisabethziekenhuis. Gezondheidszorg. Ziekenhuizen. Binnenplaats van het St. Elisabethziekenhuis aan de Jan van Beverwijckstraat. Rechts het klooster van de zusters, belast met de verpleging van de patiënten. Deze verpleegsters waren leden van de congregatie van de Zusters van Liefde van O.L.V. Moeder van Barmhartigheid (Oude Dijk) Links de hoofdingang.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag