054291 - Sport. Volleybal. Bij gebrek aan een behoorlijke zaal werd de volleybalcompetitie midden jaren vijftig in de open lucht gehouden in de speeltuin van de parochie Theresia. waar op 3 velden kon worden gespeeld. Op de achtergrond de gashouders van het gemeentelijk gasbedrijf. - Foto's & Kaarten

Sport. Volleybal. Bij gebrek aan een behoorlijke zaal werd de volleybalcompetitie midden jaren vijftig in de open lucht gehouden in de speeltuin van de parochie Theresia. waar op 3 velden kon worden gespeeld. Op de achtergrond de gashouders van het gemeentelijk gasbedrijf.

Fotonummer["054291"]
PlaatsTilburg
Straat["Buitenstraat"]
WijkVeldhoven
Datering vanaf1956
FotograafFotograaf gemeente Tilburg
OmschrijvingSport. Volleybal. Bij gebrek aan een behoorlijke zaal werd de volleybalcompetitie midden jaren vijftig in de open lucht gehouden in de speeltuin van de parochie Theresia. waar op 3 velden kon worden gespeeld. Op de achtergrond de gashouders van het gemeentelijk gasbedrijf.
Datum

054291 - Sport. Volleybal. Bij gebrek aan een behoorlijke zaal werd de volleybalcompetitie midden jaren vijftig in de open lucht gehouden in de speeltuin van de parochie Theresia. waar op 3 velden kon worden gespeeld. Op de achtergrond de gashouders van het gemeentelijk gasbedrijf.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag