041341 - Ter gelegenheid van het 12½-jarig bestaan van de Ned. Bond van Hotel- café- restaurant-houders en slijters St. Jozef afd. Tilburg, werd in Huize Remmers Heuvel een tentoonstelling gehouden van alles wat de tong streelt. Wethouder mr. Schijdelaar opende de tentoonstelling. Tijdens de rondleiding gaf voorzitter G. van Bilsen een uitleg over de Brabantse koffietafel. Tussen van Bilsen en Schijdelaar staat vice-voorzitter Jos Dirks. - Foto's & Kaarten

Ter gelegenheid van het 12½-jarig bestaan van de Ned. Bond van Hotel- café- restaurant-houders en slijters St. Jozef afd. Tilburg, werd in Huize Remmers Heuvel een tentoonstelling gehouden van alles wat de tong streelt. Wethouder mr. Schijdelaar opende de tentoonstelling. Tijdens de rondleiding gaf voorzitter G. van Bilsen een uitleg over de Brabantse koffietafel. Tussen van Bilsen en Schijdelaar staat vice-voorzitter Jos Dirks.

Fotonummer["041341"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf21-11-1936
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
HerkomstHet Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTer gelegenheid van het 12½-jarig bestaan van de Ned. Bond van Hotel- café- restaurant-houders en slijters St. Jozef afd. Tilburg, werd in Huize Remmers Heuvel een tentoonstelling gehouden van alles wat de tong streelt. Wethouder mr. Schijdelaar opende de tentoonstelling. Tijdens de rondleiding gaf voorzitter G. van Bilsen een uitleg over de Brabantse koffietafel. Tussen van Bilsen en Schijdelaar staat vice-voorzitter Jos Dirks.
Datum

041341 - Ter gelegenheid van het 12½-jarig bestaan van de Ned. Bond van Hotel- café- restaurant-houders en slijters St. Jozef afd. Tilburg, werd in Huize Remmers Heuvel een tentoonstelling gehouden van alles wat de tong streelt. Wethouder mr. Schijdelaar opende de tentoonstelling. Tijdens de rondleiding gaf voorzitter G. van Bilsen een uitleg over de Brabantse koffietafel. Tussen van Bilsen en Schijdelaar staat vice-voorzitter Jos Dirks.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag