002486 - De Markt gezien vanuit de verlengde Monumentstraat. Rechts op de hoek van de Paleisstraat de gedenknaald voor koning Willem II. Links de kerk van het Heike. Voorbij de kerk het pand van de familie Bressers, ook gelegen aan de Monumentstraat. - Foto's & Kaarten

De Markt gezien vanuit de verlengde Monumentstraat. Rechts op de hoek van de Paleisstraat de gedenknaald voor koning Willem II. Links de kerk van het Heike. Voorbij de kerk het pand van de familie Bressers, ook gelegen aan de Monumentstraat.

Fotonummer["002486"]
PlaatsTilburg
Straat["Stadhuisplein"]
Datering vanaf1910
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingDe Markt gezien vanuit de verlengde Monumentstraat. Rechts op de hoek van de Paleisstraat de gedenknaald voor koning Willem II. Links de kerk van het Heike. Voorbij de kerk het pand van de familie Bressers, ook gelegen aan de Monumentstraat.
AnnotatieKoning Wijllem II en Tilburg, 1987. Ach lieve tijd, p. 453.
Datum

002486 - De Markt gezien vanuit de verlengde Monumentstraat. Rechts op de hoek van de Paleisstraat de gedenknaald voor koning Willem II. Links de kerk van het Heike. Voorbij de kerk het pand van de familie Bressers, ook gelegen aan de Monumentstraat.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag