056140 - Zusters van de congregatie van het Kostbaar Bloed bij de graven van hun medezusters op het kerkhof aan de St. Jansstraat. Op de achtergrond de Thomas van Diessenstraat met de St. Thomasschool. De graven van de zusters lagen links van de Calvarieberg. - Foto's & Kaarten

Zusters van de congregatie van het Kostbaar Bloed bij de graven van hun medezusters op het kerkhof aan de St. Jansstraat. Op de achtergrond de Thomas van Diessenstraat met de St. Thomasschool. De graven van de zusters lagen links van de Calvarieberg.

Fotonummer["056140"]
PlaatsGoirle
Straat["Sint Jansstraat"]
Datering vanaf1920
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingZusters van de congregatie van het Kostbaar Bloed bij de graven van hun medezusters op het kerkhof aan de St. Jansstraat. Op de achtergrond de Thomas van Diessenstraat met de St. Thomasschool. De graven van de zusters lagen links van de Calvarieberg.
Datum

056140 - Zusters van de congregatie van het Kostbaar Bloed bij de graven van hun medezusters op het kerkhof aan de St. Jansstraat. Op de achtergrond de Thomas van Diessenstraat met de St. Thomasschool. De graven van de zusters lagen links van de Calvarieberg.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag