604423 - Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. René Johan J.M.C. Klessens, werd geboren op 24 januari 1939 in Tilburg en overleed op 3 november 1944 in Tilburg. Op vrijdag 3 november 1944 vloog een V-1 over het oostelijk stadsdeel en werd neergeschoten. Het projectiel stortte met een daverdende explosie neer op een akker aan de Heikantsebaan. In de Molenbochtstraat speelde René Kessels op dat moment . Hij viel bewusteloos op straat, een straaltje bloed kwam uit zijn slaap. Hij werd waarschijnlijk getroffen door een klein scherfje van een ontplofte luchtdoelgranaat. Kort daarna overleed hij in het ziekenhuis, zonder bij kennis te zijn gekomen. - Foto's & Kaarten

Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. René Johan J.M.C. Klessens, werd geboren op 24 januari 1939 in Tilburg en overleed op 3 november 1944 in Tilburg. Op vrijdag 3 november 1944 vloog een V-1 over het oostelijk stadsdeel en werd neergeschoten. Het projectiel stortte met een daverdende explosie neer op een akker aan de Heikantsebaan. In de Molenbochtstraat speelde René Kessels op dat moment . Hij viel bewusteloos op straat, een straaltje bloed kwam uit zijn slaap. Hij werd waarschijnlijk getroffen door een klein scherfje van een ontplofte luchtdoelgranaat. Kort daarna overleed hij in het ziekenhuis, zonder bij kennis te zijn gekomen.

Fotonummer["604423"]
PlaatsTilburg
Straat["Molenbochtstraat"]
Datering vanaf1945
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingBidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. René Johan J.M.C. Klessens, werd geboren op 24 januari 1939 in Tilburg en overleed op 3 november 1944 in Tilburg. Op vrijdag 3 november 1944 vloog een V-1 over het oostelijk stadsdeel en werd neergeschoten. Het projectiel stortte met een daverdende explosie neer op een akker aan de Heikantsebaan. In de Molenbochtstraat speelde René Kessels op dat moment . Hij viel bewusteloos op straat, een straaltje bloed kwam uit zijn slaap. Hij werd waarschijnlijk getroffen door een klein scherfje van een ontplofte luchtdoelgranaat. Kort daarna overleed hij in het ziekenhuis, zonder bij kennis te zijn gekomen.
Huisnummer9
Datum

604423 - Bidprentje. Tweede Wereldoorlog. Oorlogsslachtoffers. René Johan J.M.C. Klessens, werd geboren op 24 januari 1939 in Tilburg en overleed op 3 november 1944 in Tilburg. 
Op vrijdag 3 november 1944  vloog een V-1 over het oostelijk stadsdeel en werd neergeschoten. Het projectiel stortte met een daverdende explosie neer op een akker aan de Heikantsebaan. 
In de Molenbochtstraat speelde René Kessels op dat moment . 
Hij viel bewusteloos op straat, een straaltje bloed kwam uit zijn slaap. Hij werd waarschijnlijk getroffen door een klein scherfje van een ontplofte luchtdoelgranaat. Kort daarna overleed hij in het ziekenhuis, zonder bij kennis te zijn gekomen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag