658755 - Sport. Voetbal. Verenigingen. Groepsfoto uit de collectie van de recreatieve voetbalclub de Kannibalen. Waarschijnlijk is de foto gemaakt bij het afscheid van één van de leden. Op het bord staat geschreven: "R.I.P. Zeer getroffen door het verlaten van de Kannibalen betuigen wij hiermede onzen oprechten dank aan Dr. L. Schoenmakers. Zijn heengaan betekent voor ons een zwaar verlies". De voetbalclub Kannibalen was meer een vriendenteam en werd opgericht op 23 oktober 1942 als reactie op het verbod van de Duitse bezetter op het spelen van tennis. De vereniging bestond voornamelijk uit Willem II veteranen. Ze droegen een zwart tenue en speelde voornamelijk achter café Kluitmans. De Kannibalen speelde actief tot ca. 1956. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Verenigingen. Groepsfoto uit de collectie van de recreatieve voetbalclub de Kannibalen. Waarschijnlijk is de foto gemaakt bij het afscheid van één van de leden. Op het bord staat geschreven: "R.I.P. Zeer getroffen door het verlaten van de Kannibalen betuigen wij hiermede onzen oprechten dank aan Dr. L. Schoenmakers. Zijn heengaan betekent voor ons een zwaar verlies". De voetbalclub Kannibalen was meer een vriendenteam en werd opgericht op 23 oktober 1942 als reactie op het verbod van de Duitse bezetter op het spelen van tennis. De vereniging bestond voornamelijk uit Willem II veteranen. Ze droegen een zwart tenue en speelde voornamelijk achter café Kluitmans. De Kannibalen speelde actief tot ca. 1956.

Fotonummer["658755"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1942
Datering tot1956
FotograafOnbekend
Herkomst406 Fotocollectie Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Voetbal. Verenigingen. Groepsfoto uit de collectie van de recreatieve voetbalclub de Kannibalen. Waarschijnlijk is de foto gemaakt bij het afscheid van één van de leden. Op het bord staat geschreven: "R.I.P. Zeer getroffen door het verlaten van de Kannibalen betuigen wij hiermede onzen oprechten dank aan Dr. L. Schoenmakers. Zijn heengaan betekent voor ons een zwaar verlies". De voetbalclub Kannibalen was meer een vriendenteam en werd opgericht op 23 oktober 1942 als reactie op het verbod van de Duitse bezetter op het spelen van tennis. De vereniging bestond voornamelijk uit Willem II veteranen. Ze droegen een zwart tenue en speelde voornamelijk achter café Kluitmans. De Kannibalen speelde actief tot ca. 1956.
Annotatie647 Plaatsingslijst van het archief van de voetbalvereniging "De Kannibalen" te Tilburg, 1942 - 1954.
Datum

658755 - Sport. Voetbal. Verenigingen. Groepsfoto uit de collectie van de recreatieve voetbalclub de Kannibalen. Waarschijnlijk is de foto gemaakt bij het afscheid van één van de leden. Op het bord staat geschreven: "R.I.P. Zeer getroffen door het verlaten van de Kannibalen betuigen wij hiermede onzen oprechten dank aan Dr. L. Schoenmakers. Zijn heengaan betekent voor ons een zwaar verlies".

De voetbalclub Kannibalen was meer een vriendenteam en werd opgericht op 23 oktober 1942 als reactie op het verbod van de Duitse bezetter op het spelen van tennis. De vereniging bestond voornamelijk uit Willem II veteranen. Ze droegen een zwart tenue en speelde voornamelijk achter café Kluitmans. De Kannibalen speelde actief tot ca. 1956.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag