007796 - Hoe de kardinaal door de E.E. zusters der congregatie van O.L. vrouw moeder van barmhartigheid in het moederhuis te Tilburg ontvangen werd: een mooi kiekje van de prachtig versierde vestibule van het Huis. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig) - Foto's & Kaarten

Hoe de kardinaal door de E.E. zusters der congregatie van O.L. vrouw moeder van barmhartigheid in het moederhuis te Tilburg ontvangen werd: een mooi kiekje van de prachtig versierde vestibule van het Huis. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)

Fotonummer["007796"]
PlaatsTilburg
Straat["Oude Dijk"]
FotograafAdriaan van Beurden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingHoe de kardinaal door de E.E. zusters der congregatie van O.L. vrouw moeder van barmhartigheid in het moederhuis te Tilburg ontvangen werd: een mooi kiekje van de prachtig versierde vestibule van het Huis. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Huisnummer1
Datum["1915"]

007796 - Hoe de kardinaal door de E.E. zusters der congregatie van O.L. vrouw moeder van barmhartigheid in het moederhuis te Tilburg ontvangen werd: een mooi kiekje van de prachtig versierde vestibule van het Huis. (reproductie; origineel niet in collectie aanwezig)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag