1726_015 - Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking betreft de rechtvaardige verdeling van de aanwezige voedselvoorraden onder de bevolking. Het niet naleven van de maatregelen wordt bestraft. Ondertekend door de Generaal-Major, H.J. Kruls. Chef van de staf Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. WOII. WO2. - Foto's & Kaarten

Affiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking betreft de rechtvaardige verdeling van de aanwezige voedselvoorraden onder de bevolking. Het niet naleven van de maatregelen wordt bestraft. Ondertekend door de Generaal-Major, H.J. Kruls. Chef van de staf Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. WOII. WO2.

Fotonummer["1726_015"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1945
Herkomst1726 Plaatsingslijst van het archief van Affiches Tweede Wereldoorlog
Uiterlijke vormaffiche
OmschrijvingAffiche Tweede Wereldoorlog. Bekendmaking betreft de rechtvaardige verdeling van de aanwezige voedselvoorraden onder de bevolking. Het niet naleven van de maatregelen wordt bestraft. Ondertekend door de Generaal-Major, H.J. Kruls. Chef van de staf Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag. WOII. WO2.
Datum

1726_015 - Affiche Tweede Wereldoorlog. 

Bekendmaking betreft de rechtvaardige verdeling van de aanwezige voedselvoorraden onder de bevolking. Het niet naleven van de maatregelen wordt bestraft.

Ondertekend door de Generaal-Major, H.J. Kruls. Chef van de staf Militair Gezag. Vanaf de bevrijding in 1944 tot het aantreden van het kabinet Schermerhorn-Drees in juni 1945, werd het overheidsgezag in Tilburg uitgeoefend door het Militair Gezag.

WOII. WO2.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag