012236 - Tweede Wereldoorlog. Bevrijding. Belangstelling vanuit de Tilburgse bevolking voor een speciaal, door de Schotten gebruikt, type tank. Deze was uitgerust met een installatie om landmijnen onschadelijk te maken. Hier staan er enkele geparkeerd langs de Bredaseweg, tussen de Schoolstraat en de Lange Schijfstraat. (reproductie) - Foto's & Kaarten

Tweede Wereldoorlog. Bevrijding. Belangstelling vanuit de Tilburgse bevolking voor een speciaal, door de Schotten gebruikt, type tank. Deze was uitgerust met een installatie om landmijnen onschadelijk te maken. Hier staan er enkele geparkeerd langs de Bredaseweg, tussen de Schoolstraat en de Lange Schijfstraat. (reproductie)

DownloadbaarOp aanvraag
Fotonummer["012236"]
Plaats(en)Tilburg
Straat["Bredaseweg"]
Datering vanaf27-10-1944
HerkomstCollectie fraters
Uiterlijke vormfoto
Uitgebreide omschrijvingTweede Wereldoorlog. Bevrijding. Belangstelling vanuit de Tilburgse bevolking voor een speciaal, door de Schotten gebruikt, type tank. Deze was uitgerust met een installatie om landmijnen onschadelijk te maken. Hier staan er enkele geparkeerd langs de Bredaseweg, tussen de Schoolstraat en de Lange Schijfstraat. (reproductie)
AnnotatieBoek 1940 - 1945, p. 134 Uitzinnige vreugde, 2004, p. 143
Datum

012236 - Tweede Wereldoorlog. Bevrijding. Belangstelling vanuit de Tilburgse bevolking voor een speciaal, door de Schotten gebruikt, type tank. Deze was uitgerust met een installatie om landmijnen onschadelijk te maken. Hier staan er enkele geparkeerd langs de Bredaseweg, tussen de Schoolstraat en de Lange Schijfstraat. (reproductie)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag