072171 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon. - Foto's & Kaarten

Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon.

Fotonummer["072171"]
PlaatsGoirle
Herkomstcoll. gem. Goirle
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingAquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon.
Datum["1978"]

072171 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag