072171 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon. - Foto's & Kaarten

Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon.

Fotonummer["072171"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1978
Herkomstcoll. gem. Goirle
Uiterlijke vormprent
OmschrijvingAquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon.
Datum

072171 - Aquarel. Frater Paschalius "Goirle in aquarel". De Kloosterstraat gezien vanuit de St. Jansstraat met links een detail van het voormalige gebouw van de scouting aan de St. Jansstraat en op de voorgrond het braakliggend terrein, waarop vroeger garage Spijkers zat. Rechts de achterzijde van de huizen aan de Kloosterstraat. Op de voorgrond rechts het huis van de familie Van Besouw-Smulders, nu kapsalon.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag