064323 - Sport. De tennisclub, onderafdeling van sociëteit de Philharmonie, op het tennisveld aan de Kloosterstraat. Zittend in het midden met hoed op en racket in de hand, Fien Houben, de latere echtgenote van burgemeester Jan van de Mortel. Verder staan op deze foto: Dirk Hofland, een meisje Berghegge, de gebroeders Stael, Miet Janssens, Net Wouter-Brands, de vrouw van dr. Sassen, Adeline Janssen, Phien Goyarts-Janssen en de heren Goyarts en Pastoors. - Foto's & Kaarten

Sport. De tennisclub, onderafdeling van sociëteit de Philharmonie, op het tennisveld aan de Kloosterstraat. Zittend in het midden met hoed op en racket in de hand, Fien Houben, de latere echtgenote van burgemeester Jan van de Mortel. Verder staan op deze foto: Dirk Hofland, een meisje Berghegge, de gebroeders Stael, Miet Janssens, Net Wouter-Brands, de vrouw van dr. Sassen, Adeline Janssen, Phien Goyarts-Janssen en de heren Goyarts en Pastoors.

Fotonummer["064323"]
PlaatsTilburg
Straat["Kloosterstraat"]
WijkCentrum
Datering vanaf1908
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. De tennisclub, onderafdeling van sociëteit de Philharmonie, op het tennisveld aan de Kloosterstraat. Zittend in het midden met hoed op en racket in de hand, Fien Houben, de latere echtgenote van burgemeester Jan van de Mortel. Verder staan op deze foto: Dirk Hofland, een meisje Berghegge, de gebroeders Stael, Miet Janssens, Net Wouter-Brands, de vrouw van dr. Sassen, Adeline Janssen, Phien Goyarts-Janssen en de heren Goyarts en Pastoors.
AnnotatieSociëteit Philharmonie 1840-1965, p 59.
Datum

064323 - Sport. De tennisclub, onderafdeling van sociëteit de Philharmonie, op het tennisveld aan de Kloosterstraat. Zittend in het midden met hoed op en racket in de hand, Fien Houben, de latere echtgenote van burgemeester Jan van de Mortel. Verder staan op deze foto: Dirk Hofland, een meisje Berghegge, de gebroeders Stael, Miet Janssens, Net Wouter-Brands, de vrouw van dr. Sassen, Adeline Janssen, Phien Goyarts-Janssen en de heren Goyarts en Pastoors.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag