007039 - Gouden Bruiloft van Piet van den Hoek en Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen. Op de eerste rij van links naar rechts: Geert van de Berg, Miet van de Berg, Lien Schilders, Lien Severijns, Anna Schilders, Nelly Severijns en Kees Schilders. Op de tweede rij van links naar rechts: Gust van de Berg, Mevrouw Pulskens (moeder van Coba Pulskens), Lies van den Hoek- Van Oudheusden, Kees van den Hoek, Drika van den hoek- Snelders, Piet van den Hoek, Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen, Willem van de Berg, Jans van de Berg- Van den Hoek, Trees van den hoek- Van Iersel. Derde rij van links naar rechts: De heer Pulskens (vader van Coba), Geert van den hoek, Piet van den Hoek, Dien van den Hoek Pijnenburg, Gust Severijns, Jana Severijns van den hoek, Sjef van de Rijdt, Mina van de Rijdt- Vanden Hoek, Dorus Schilders, Marie Schilders- Van den hoek, Kees van de Rijdt, N.N. Pulskens. Laatste rij van links naar rechts: Door van den Hoek, Lien van den Hoek, Piet van de Rijdt, Leo van ierland, Harry van de Berg, Cato van den Hoek, Sjef van de Berg, Sjef Palét, Anna van den Hoek, Lien van den Hoek, Anna Teurlings, Jan van de Berg, Piet van de Berg, Gon van den hoek, Louis van de Berg, Harry van de Rijdt. - Foto's & Kaarten

Gouden Bruiloft van Piet van den Hoek en Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen. Op de eerste rij van links naar rechts: Geert van de Berg, Miet van de Berg, Lien Schilders, Lien Severijns, Anna Schilders, Nelly Severijns en Kees Schilders. Op de tweede rij van links naar rechts: Gust van de Berg, Mevrouw Pulskens (moeder van Coba Pulskens), Lies van den Hoek- Van Oudheusden, Kees van den Hoek, Drika van den hoek- Snelders, Piet van den Hoek, Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen, Willem van de Berg, Jans van de Berg- Van den Hoek, Trees van den hoek- Van Iersel. Derde rij van links naar rechts: De heer Pulskens (vader van Coba), Geert van den hoek, Piet van den Hoek, Dien van den Hoek Pijnenburg, Gust Severijns, Jana Severijns van den hoek, Sjef van de Rijdt, Mina van de Rijdt- Vanden Hoek, Dorus Schilders, Marie Schilders- Van den hoek, Kees van de Rijdt, N.N. Pulskens. Laatste rij van links naar rechts: Door van den Hoek, Lien van den Hoek, Piet van de Rijdt, Leo van ierland, Harry van de Berg, Cato van den Hoek, Sjef van de Berg, Sjef Palét, Anna van den Hoek, Lien van den Hoek, Anna Teurlings, Jan van de Berg, Piet van de Berg, Gon van den hoek, Louis van de Berg, Harry van de Rijdt.

Fotonummer["007039"]
PlaatsTilburg
Straat["Van Hogendorpstraat"]
Datering vanaf1915
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingGouden Bruiloft van Piet van den Hoek en Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen. Op de eerste rij van links naar rechts: Geert van de Berg, Miet van de Berg, Lien Schilders, Lien Severijns, Anna Schilders, Nelly Severijns en Kees Schilders. Op de tweede rij van links naar rechts: Gust van de Berg, Mevrouw Pulskens (moeder van Coba Pulskens), Lies van den Hoek- Van Oudheusden, Kees van den Hoek, Drika van den hoek- Snelders, Piet van den Hoek, Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen, Willem van de Berg, Jans van de Berg- Van den Hoek, Trees van den hoek- Van Iersel. Derde rij van links naar rechts: De heer Pulskens (vader van Coba), Geert van den hoek, Piet van den Hoek, Dien van den Hoek Pijnenburg, Gust Severijns, Jana Severijns van den hoek, Sjef van de Rijdt, Mina van de Rijdt- Vanden Hoek, Dorus Schilders, Marie Schilders- Van den hoek, Kees van de Rijdt, N.N. Pulskens. Laatste rij van links naar rechts: Door van den Hoek, Lien van den Hoek, Piet van de Rijdt, Leo van ierland, Harry van de Berg, Cato van den Hoek, Sjef van de Berg, Sjef Palét, Anna van den Hoek, Lien van den Hoek, Anna Teurlings, Jan van de Berg, Piet van de Berg, Gon van den hoek, Louis van de Berg, Harry van de Rijdt.
Datum

007039 - Gouden Bruiloft van Piet van den Hoek en Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen. Op de eerste rij van links naar rechts: Geert van de Berg, Miet van de Berg, Lien Schilders, Lien Severijns, Anna Schilders, Nelly Severijns en Kees Schilders. Op de tweede rij van links naar rechts: Gust van de Berg, Mevrouw Pulskens (moeder van Coba Pulskens), Lies van den Hoek- Van Oudheusden, Kees van den Hoek, Drika van den hoek- Snelders, Piet van den Hoek, Lien van den Hoek- Van den Nieuwenhuizen, Willem van de Berg, Jans van de Berg- Van den Hoek, Trees van den hoek- Van Iersel. Derde rij van links naar rechts: De heer Pulskens (vader van Coba), Geert van den hoek, Piet van den Hoek, Dien van den Hoek Pijnenburg, Gust Severijns, Jana Severijns van den hoek, Sjef van de Rijdt, Mina van de Rijdt- Vanden Hoek, Dorus Schilders, Marie Schilders- Van den hoek, Kees van de Rijdt, N.N. Pulskens. Laatste rij van links naar rechts: Door van den Hoek, Lien van den Hoek, Piet van de Rijdt, Leo van ierland, Harry van de Berg, Cato van den Hoek, Sjef van de Berg, Sjef Palét, Anna van den Hoek, Lien van den Hoek, Anna Teurlings, Jan van de Berg, Piet van de Berg, Gon van den hoek, Louis van de Berg, Harry van de Rijdt.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig? Chat is online op maandag van 13.00 - 16.00 uur en van 19.00 - 22.00 uur.
op dinsdag t/m donderdag van 10.00-16.00 uur en van 19.00-22.00 uur.
op vrijdag van 13.00-16.00 en van 19.00-22.00 uur.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag