010426 - Spoorlaan richting Noordhoek. Rechts de tramrails van de lijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Hier vond in 1901 een dodelijk ongeluk plaats. De achtjarige Gerardus Schmuker uit de Lange Nieuwstraat kwam onder een tramwagen terecht, die door zijn vriendjes in beweging was geduwd. - Foto's & Kaarten

Spoorlaan richting Noordhoek. Rechts de tramrails van de lijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Hier vond in 1901 een dodelijk ongeluk plaats. De achtjarige Gerardus Schmuker uit de Lange Nieuwstraat kwam onder een tramwagen terecht, die door zijn vriendjes in beweging was geduwd.

Fotonummer["010426"]
PlaatsTilburg
Straat["Spoorlaan"]
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingSpoorlaan richting Noordhoek. Rechts de tramrails van de lijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Hier vond in 1901 een dodelijk ongeluk plaats. De achtjarige Gerardus Schmuker uit de Lange Nieuwstraat kwam onder een tramwagen terecht, die door zijn vriendjes in beweging was geduwd.
AnnotatieTC 16.5.1901 NTC 15.5.1901
Datum["1915"]

010426 - Spoorlaan richting Noordhoek. Rechts de tramrails van de lijn Tilburg-Goirle-Hilvarenbeek-Esbeek. Hier vond in 1901 een dodelijk ongeluk plaats. De achtjarige Gerardus Schmuker uit de Lange Nieuwstraat kwam onder een tramwagen terecht, die door zijn vriendjes in beweging was geduwd.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag