042523 - Armenzorg. Centraal magazijn van de St. Vincentiusvereniging aan de Veemarktstraat. Rechts P.J.C. (Pierre) van Arendonk president van de Conferentie van Vincentius parochie Koningshoeven en president van het Centraal Magazijn. Links mgr. Herculanus van der Burgt o.f.m.cap., aartsbisschop van Pontianak Borneo. - Foto's & Kaarten

Armenzorg. Centraal magazijn van de St. Vincentiusvereniging aan de Veemarktstraat. Rechts P.J.C. (Pierre) van Arendonk president van de Conferentie van Vincentius parochie Koningshoeven en president van het Centraal Magazijn. Links mgr. Herculanus van der Burgt o.f.m.cap., aartsbisschop van Pontianak Borneo.

Fotonummer["042523"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf01-10-1963
FotograafFoto Lahaye, Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingArmenzorg. Centraal magazijn van de St. Vincentiusvereniging aan de Veemarktstraat. Rechts P.J.C. (Pierre) van Arendonk president van de Conferentie van Vincentius parochie Koningshoeven en president van het Centraal Magazijn. Links mgr. Herculanus van der Burgt o.f.m.cap., aartsbisschop van Pontianak Borneo.
AnnotatieP. van Dun, Inventaris St. Vincentius en St. Elisabethvereniging p 44v.
Datum

042523 - Armenzorg. Centraal magazijn van de St. Vincentiusvereniging aan de Veemarktstraat. Rechts P.J.C. (Pierre) van Arendonk president van de Conferentie van Vincentius parochie Koningshoeven en president van het Centraal Magazijn. Links mgr. Herculanus van der Burgt o.f.m.cap., aartsbisschop van Pontianak Borneo.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag