001367 - Koninklijke bezoeken. Bezoek van koningin Wilhelmina en prins Hendrik aan de fabriek van de firma Van den Bergh Krabbendam (BEKA) aan de St. Josephstraat. De firmant Frederik Bernardus (Frits) van den Bergh leidt het koninklijk bezoek rond op het Beka-terrein. Achter hem zijn broer Ferdinand Adolf (Dolf) Leonard van den Bergh. - Foto's & Kaarten

Koninklijke bezoeken. Bezoek van koningin Wilhelmina en prins Hendrik aan de fabriek van de firma Van den Bergh Krabbendam (BEKA) aan de St. Josephstraat. De firmant Frederik Bernardus (Frits) van den Bergh leidt het koninklijk bezoek rond op het Beka-terrein. Achter hem zijn broer Ferdinand Adolf (Dolf) Leonard van den Bergh.

DownloadbaarOp aanvraag
Fotonummer["001367"]
PlaatsTilburg
Straat["Sint Josephstraat"]
WijkTivoli
Datering vanaf1913
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingKoninklijke bezoeken. Bezoek van koningin Wilhelmina en prins Hendrik aan de fabriek van de firma Van den Bergh Krabbendam (BEKA) aan de St. Josephstraat. De firmant Frederik Bernardus (Frits) van den Bergh leidt het koninklijk bezoek rond op het Beka-terrein. Achter hem zijn broer Ferdinand Adolf (Dolf) Leonard van den Bergh.
Huisnummer126
Datum

001367 - Koninklijke bezoeken. Bezoek van koningin Wilhelmina en prins Hendrik aan de fabriek van de firma Van den Bergh Krabbendam (BEKA) aan de St. Josephstraat. De firmant Frederik Bernardus (Frits) van den Bergh leidt het koninklijk bezoek rond op het Beka-terrein. Achter hem zijn broer Ferdinand Adolf (Dolf) Leonard van den Bergh.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag