045914 - De familie De Bont-Wouters achter hun huis aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts: Anna en Huub de Bont, op de achtergrond hun moeder Elisabeth de Bont-Wouters, N.N., Jan de Bont, Jana de Bont en Cor de Bont met twee dochters van Theo van Gils, die getrouwd was met Leen de Bont. - Foto's & Kaarten

De familie De Bont-Wouters achter hun huis aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts: Anna en Huub de Bont, op de achtergrond hun moeder Elisabeth de Bont-Wouters, N.N., Jan de Bont, Jana de Bont en Cor de Bont met twee dochters van Theo van Gils, die getrouwd was met Leen de Bont.

Fotonummer["045914"]
PlaatsGoirle
Datering vanaf1915
FotograafHuub P.J. de Bont, Goirle
HerkomstP. de Bont, Drunen.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe familie De Bont-Wouters achter hun huis aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts: Anna en Huub de Bont, op de achtergrond hun moeder Elisabeth de Bont-Wouters, N.N., Jan de Bont, Jana de Bont en Cor de Bont met twee dochters van Theo van Gils, die getrouwd was met Leen de Bont.
Datum

045914 - De familie De Bont-Wouters achter hun huis aan de Tilburgseweg in Goirle. Van links naar rechts: Anna en Huub de Bont, op de achtergrond hun moeder Elisabeth de Bont-Wouters, N.N., Jan de Bont, Jana de Bont en Cor de Bont met twee dochters van Theo van Gils, die getrouwd was met Leen de Bont.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag