001159 - Heuvelstraat bij deOude markt richting Heuvelstraat Rechts een huis uit 1665. In de zeventiende eeuw herberg 't Swart Peert' Rond 1900 gesplits in twee winkelpanden, rechts Van den Meijdenberg en links Woestenbergh. Naast dit pand de ingang van de Langestraat, links er van de poort van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Rechts op de hoek 'heerenconfectie' Drijver & Cie. - Foto's & Kaarten

Heuvelstraat bij deOude markt richting Heuvelstraat Rechts een huis uit 1665. In de zeventiende eeuw herberg 't Swart Peert' Rond 1900 gesplits in twee winkelpanden, rechts Van den Meijdenberg en links Woestenbergh. Naast dit pand de ingang van de Langestraat, links er van de poort van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Rechts op de hoek 'heerenconfectie' Drijver & Cie.

Fotonummer["001159"]
PlaatsTilburg
Straat["Heuvelstraat"]
WijkCentrum
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingHeuvelstraat bij deOude markt richting Heuvelstraat Rechts een huis uit 1665. In de zeventiende eeuw herberg 't Swart Peert' Rond 1900 gesplits in twee winkelpanden, rechts Van den Meijdenberg en links Woestenbergh. Naast dit pand de ingang van de Langestraat, links er van de poort van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Rechts op de hoek 'heerenconfectie' Drijver & Cie.
Datum["1900"]

001159 - Heuvelstraat bij deOude markt richting Heuvelstraat Rechts een huis uit 1665. In de zeventiende eeuw herberg 't Swart Peert' Rond 1900 gesplits in twee winkelpanden, rechts Van den Meijdenberg en links Woestenbergh. Naast dit pand de ingang van de Langestraat, links er van de poort van de boekdrukkersfamilie Van der Voort. Rechts op de hoek 'heerenconfectie' Drijver & Cie.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag