041338 - Te Tilburg vond in 1949 op 14 en 15 juni een tweedaags congres plaats van de Nederlandse vereniging van bloemisten. Na afloop werden de deelnemers door B. & W. ontvangen op het Paleis-raadhuis, waar de voorzitter van de vereniging de heer C. Thim de gemeente een schaal orchideeën aanbood. De burgemeester wees de bloemisten op het feit, dat de Tilburgsebevolking voornamelijk bestond uit eenvoudige hardwerkende mensen met oog voor de natuur.foto zittend op rand 4e v.r. Jules Boogers. - Foto's & Kaarten

Te Tilburg vond in 1949 op 14 en 15 juni een tweedaags congres plaats van de Nederlandse vereniging van bloemisten. Na afloop werden de deelnemers door B. & W. ontvangen op het Paleis-raadhuis, waar de voorzitter van de vereniging de heer C. Thim de gemeente een schaal orchideeën aanbood. De burgemeester wees de bloemisten op het feit, dat de Tilburgsebevolking voornamelijk bestond uit eenvoudige hardwerkende mensen met oog voor de natuur.foto zittend op rand 4e v.r. Jules Boogers.

Fotonummer["041338"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf15-06-1949
FotograafFotopersbureau Het Zuiden
HerkomstHet Zuiden
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingTe Tilburg vond in 1949 op 14 en 15 juni een tweedaags congres plaats van de Nederlandse vereniging van bloemisten. Na afloop werden de deelnemers door B. & W. ontvangen op het Paleis-raadhuis, waar de voorzitter van de vereniging de heer C. Thim de gemeente een schaal orchideeën aanbood. De burgemeester wees de bloemisten op het feit, dat de Tilburgsebevolking voornamelijk bestond uit eenvoudige hardwerkende mensen met oog voor de natuur.foto zittend op rand 4e v.r. Jules Boogers.
AnnotatieNieuwe Tilburgsche Courant d.d.16-6-1949.
Datum

041338 - Te Tilburg vond in 1949 op 14 en 15 juni een tweedaags congres plaats van de Nederlandse vereniging van bloemisten. Na afloop werden de deelnemers door B. & W. ontvangen op het Paleis-raadhuis, waar de voorzitter van de vereniging de heer C. Thim de gemeente een schaal orchideeën aanbood. De burgemeester wees de bloemisten op het feit, dat de Tilburgsebevolking voornamelijk bestond uit eenvoudige hardwerkende mensen met oog voor de natuur.foto zittend op rand 4e v.r. Jules Boogers.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag