656912 - Sint Job viering in Berkel-Enschot. Vlag in de toren van de Sint Caeciliakerk. Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Dit is tegenwoordig een dorpsfeest, pleinfeest Sint Job. Met in de ochtend een mis in de Sint Caeciliakerk. - Foto's & Kaarten

Sint Job viering in Berkel-Enschot. Vlag in de toren van de Sint Caeciliakerk. Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Dit is tegenwoordig een dorpsfeest, pleinfeest Sint Job. Met in de ochtend een mis in de Sint Caeciliakerk.

Fotonummer["656912"]
PlaatsBerkel-Enschot
Straat["Kerkstraat"]
Datering vanaf1998
FotograafFrans de Kok
HerkomstSchenking. 1689. Fotocollectie Frans de Kok.
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSint Job viering in Berkel-Enschot. Vlag in de toren van de Sint Caeciliakerk. Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Dit is tegenwoordig een dorpsfeest, pleinfeest Sint Job. Met in de ochtend een mis in de Sint Caeciliakerk.
Datum

656912 - Sint Job viering in Berkel-Enschot. Vlag in de toren van de Sint Caeciliakerk.

Op de tweede, of soms derde, zondag van mei gaan mensen op bedevaart naar Sint Job in Enschot. Dit is tegenwoordig een dorpsfeest, pleinfeest Sint Job. Met in de ochtend een mis in de Sint Caeciliakerk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag