800100 - Sport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Actiefoto van Rien van Amelsvoort in duel met Piet v.d. Snepscheut. Rien was al keeper tijdens de oprichting van Taxandria. Jarenlang was hij doelman en zelf 40 jaar later nog actief. - Foto's & Kaarten

Sport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Actiefoto van Rien van Amelsvoort in duel met Piet v.d. Snepscheut. Rien was al keeper tijdens de oprichting van Taxandria. Jarenlang was hij doelman en zelf 40 jaar later nog actief.

Fotonummer["800100"]
PlaatsOisterwijk
Datering vanaf1944
Datering tot1984
Herkomst1724. Archief Voetbalclub Taxandria
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingSport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Actiefoto van Rien van Amelsvoort in duel met Piet v.d. Snepscheut. Rien was al keeper tijdens de oprichting van Taxandria. Jarenlang was hij doelman en zelf 40 jaar later nog actief.
Datum

800100 - Sport. Voetbal. Voetbalvereniging R.K.S.V. Taxandria in Oisterwijk. Actiefoto van Rien van Amelsvoort in duel met Piet v.d. Snepscheut. Rien was al keeper tijdens de oprichting van Taxandria. Jarenlang was hij doelman en zelf 40 jaar later nog actief.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag