17280625 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Een meisje zit op de grond voor de schuifautomaten op het Stadhuisplein. Op de grond zijn markeringen geplaatst om een veilige afstand tussen bezoekers aan te geven. - Foto's & Kaarten

Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Een meisje zit op de grond voor de schuifautomaten op het Stadhuisplein. Op de grond zijn markeringen geplaatst om een veilige afstand tussen bezoekers aan te geven.

Fotonummer["17280625"]
PlaatsTilburg
Straat["Paleisring"]
Datering vanaf19-07-2020
FotograafMaria van der Heyden
Herkomst1728 Archief Covid-19
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingCovid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Een meisje zit op de grond voor de schuifautomaten op het Stadhuisplein. Op de grond zijn markeringen geplaatst om een veilige afstand tussen bezoekers aan te geven.
Datum

17280625 - Covid-19. Corona. Ziekten. Epidemieën. Pandemie. De Tilburgse kermis gaat ten tijde van corona in aangepaste vorm door. Kleiner en onder de naam Vakantiekermis. Een meisje zit op de grond voor de schuifautomaten op het Stadhuisplein. Op de grond zijn markeringen geplaatst om een veilige afstand tussen bezoekers aan te geven.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag