Kaart-van-Zijnen - Kaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle die Diederik Zijnen in 1760 heeft vervaardigd voor de toenmalige heer van Tilburg en Goirle Gijsbertus Steenbergensis, graaf van Hogendorp, vrijheer van Hofwegen etc. LET OP: dit bestand is 22 MB groot en het downloaden kan even duren. - Foto's & Kaarten

Kaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle die Diederik Zijnen in 1760 heeft vervaardigd voor de toenmalige heer van Tilburg en Goirle Gijsbertus Steenbergensis, graaf van Hogendorp, vrijheer van Hofwegen etc. LET OP: dit bestand is 22 MB groot en het downloaden kan even duren.

DownloadbaarJa
Fotonummer["Kaart-van-Zijnen"]
Plaats(en)Tilburg
Datering vanaf30-09-1760
Uiterlijke vormplattegrond
Uitgebreide omschrijvingKaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle die Diederik Zijnen in 1760 heeft vervaardigd voor de toenmalige heer van Tilburg en Goirle Gijsbertus Steenbergensis, graaf van Hogendorp, vrijheer van Hofwegen etc. LET OP: dit bestand is 22 MB groot en het downloaden kan even duren.
AnnotatieRonald Peeters, Een Tilburgse kaart nader bekeken : de manuscriptkaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle door Diederik Zijnen uit 1760. Uitgave 2011.
Datum

Kaart-van-Zijnen - Kaart van de heerlijkheid Tilburg en Goirle die Diederik Zijnen in 1760 heeft vervaardigd voor de toenmalige heer van Tilburg en Goirle Gijsbertus Steenbergensis, graaf van Hogendorp, vrijheer van Hofwegen etc. LET OP: dit bestand is 22 MB groot en het downloaden kan even duren.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag