digi 1692_021 - Inspectie van de woningen in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS en toekomstige bewoners bekijken de voortgang in een woning. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud. - Foto's & Kaarten

Inspectie van de woningen in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS en toekomstige bewoners bekijken de voortgang in een woning. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.

DownloadbaarOp aanvraag
Fotonummer["digi 1692_021"]
Plaats(en)Tilburg
Datering vanaf2016
FotograafAnja van Eersel
Uiterlijke vormfoto
Uitgebreide omschrijvingInspectie van de woningen in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS en toekomstige bewoners bekijken de voortgang in een woning. De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel. Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Datum

digi 1692_021 - Inspectie van de  woningen in het gedeelte van Tilburg dat in de volksmond bekend staat als de 'Vogeltjesbuurt'. Medewerkers van woningbouwvereniging TIWOS  en toekomstige bewoners bekijken de voortgang in een woning.
De foto is onderdeel van een fotoserie van Anja van Eersel.
Volksbuurt. Broekhoven. Groenewoud.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag