041064 - Werkeloosheid. Uitnodiging tot bijwoning van de tentoonstelling van de door werklozen vervaardigde werkstukken in het gebouw van de werkliedenvereniging aan de Tuinstraat, door de commissie tot ontwikkeling en ontspanning van de georganiseerde werklozen. - Foto's & Kaarten

Werkeloosheid. Uitnodiging tot bijwoning van de tentoonstelling van de door werklozen vervaardigde werkstukken in het gebouw van de werkliedenvereniging aan de Tuinstraat, door de commissie tot ontwikkeling en ontspanning van de georganiseerde werklozen.

Fotonummer["041064"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf1933
Uiterlijke vormdocument
OmschrijvingWerkeloosheid. Uitnodiging tot bijwoning van de tentoonstelling van de door werklozen vervaardigde werkstukken in het gebouw van de werkliedenvereniging aan de Tuinstraat, door de commissie tot ontwikkeling en ontspanning van de georganiseerde werklozen.
Datum

041064 - Werkeloosheid. Uitnodiging tot bijwoning van de tentoonstelling van de door werklozen vervaardigde werkstukken in het gebouw van de werkliedenvereniging aan de Tuinstraat, door de commissie tot ontwikkeling en ontspanning van de georganiseerde werklozen.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag