653948 - Tilburg. St. Josephstraat rond 1923. Links "het Ketelhuis" rechts de woning van de wollenstoffenfabrikant Van den Bergh en de kerk die te zien is, is de Heuvelse of St. Joseph kerk. De fabriek van de N.V. Wollenstoffenfabriek Beka (van den Bergh-Krabbendam), werd gebouwd in de jaren 1841-1846 als lanciers- of kavaleriekazerne in opdracht van koning Willem II. Ook de hekken van het Duvelhok (rechts) zijn nog te zien op deze foto. Het Duvelhok werd in 1911 eigendom van de firma Van den Bergh-Krabbendam. - Foto's & Kaarten

Tilburg. St. Josephstraat rond 1923. Links "het Ketelhuis" rechts de woning van de wollenstoffenfabrikant Van den Bergh en de kerk die te zien is, is de Heuvelse of St. Joseph kerk. De fabriek van de N.V. Wollenstoffenfabriek Beka (van den Bergh-Krabbendam), werd gebouwd in de jaren 1841-1846 als lanciers- of kavaleriekazerne in opdracht van koning Willem II. Ook de hekken van het Duvelhok (rechts) zijn nog te zien op deze foto. Het Duvelhok werd in 1911 eigendom van de firma Van den Bergh-Krabbendam.

Fotonummer["653948"]
PlaatsTilburg
Straat["St. Josephstraat"]
WijkCentrum
Datering tot1923
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTilburg. St. Josephstraat rond 1923. Links "het Ketelhuis" rechts de woning van de wollenstoffenfabrikant Van den Bergh en de kerk die te zien is, is de Heuvelse of St. Joseph kerk. De fabriek van de N.V. Wollenstoffenfabriek Beka (van den Bergh-Krabbendam), werd gebouwd in de jaren 1841-1846 als lanciers- of kavaleriekazerne in opdracht van koning Willem II. Ook de hekken van het Duvelhok (rechts) zijn nog te zien op deze foto. Het Duvelhok werd in 1911 eigendom van de firma Van den Bergh-Krabbendam.
Datum

653948 - Tilburg. St. Josephstraat rond 1923. Links "het Ketelhuis" rechts de woning van de wollenstoffenfabrikant Van den Bergh en de kerk die te zien is, is de Heuvelse of St. Joseph kerk. 
De fabriek van de N.V. Wollenstoffenfabriek Beka (van den Bergh-Krabbendam), werd gebouwd in de jaren 1841-1846 als lanciers- of kavaleriekazerne in opdracht van koning Willem II. Ook de hekken van het Duvelhok (rechts) zijn nog te zien op deze foto. Het Duvelhok werd in 1911 eigendom van de firma Van den Bergh-Krabbendam.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag