104647 - De gemeenteraad van Oosterhout. In het midden de burgemeester, ridder F. de van der Schuer. Zittend rechts van hem secretaris Barel. Zittend rechts van de secretaris, raadslid A.Th. Kock. Zittend links van de burgemeester P.C. Fick, wethouder tot 1923 zittend tweede links van de burgemeester, wethouder A. van Leijsen, staande rechts van de burgemeester D.A. Slootmaekers, uiterst rechts zittend A. van Dijk. Uiterst links raadslid Herman de Hoog. - Foto's & Kaarten

De gemeenteraad van Oosterhout. In het midden de burgemeester, ridder F. de van der Schuer. Zittend rechts van hem secretaris Barel. Zittend rechts van de secretaris, raadslid A.Th. Kock. Zittend links van de burgemeester P.C. Fick, wethouder tot 1923 zittend tweede links van de burgemeester, wethouder A. van Leijsen, staande rechts van de burgemeester D.A. Slootmaekers, uiterst rechts zittend A. van Dijk. Uiterst links raadslid Herman de Hoog.

Fotonummer["104647"]
PlaatsOosterhout
Datering vanaf1923
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingDe gemeenteraad van Oosterhout. In het midden de burgemeester, ridder F. de van der Schuer. Zittend rechts van hem secretaris Barel. Zittend rechts van de secretaris, raadslid A.Th. Kock. Zittend links van de burgemeester P.C. Fick, wethouder tot 1923 zittend tweede links van de burgemeester, wethouder A. van Leijsen, staande rechts van de burgemeester D.A. Slootmaekers, uiterst rechts zittend A. van Dijk. Uiterst links raadslid Herman de Hoog.
Datum

104647 - De gemeenteraad van Oosterhout. In het midden de burgemeester, ridder F. de van der Schuer. Zittend rechts van hem secretaris Barel. Zittend rechts van de secretaris, raadslid A.Th. Kock. Zittend links van de burgemeester P.C. Fick, wethouder tot 1923 zittend tweede links van de burgemeester, wethouder A. van Leijsen, staande rechts van de burgemeester D.A. Slootmaekers, uiterst rechts zittend A. van Dijk. Uiterst links raadslid Herman de Hoog.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag