653946 - Tilburg. De oude St. Josephstrat in Tilburg. Het pand aan de rechterkant is jarenlang in het bezit geweest van de familie Verschuuren en nu een schoolgebouw. De woningen aan de linkerkant bestaan ook nog; de bomen langs de weg zijn helaas gerooid. - Foto's & Kaarten

Tilburg. De oude St. Josephstrat in Tilburg. Het pand aan de rechterkant is jarenlang in het bezit geweest van de familie Verschuuren en nu een schoolgebouw. De woningen aan de linkerkant bestaan ook nog; de bomen langs de weg zijn helaas gerooid.

Fotonummer["653946"]
PlaatsTilburg
Straat["St. Josephstraat"]
WijkHoogvenne
Datering vanaf26-06-1906
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingTilburg. De oude St. Josephstrat in Tilburg. Het pand aan de rechterkant is jarenlang in het bezit geweest van de familie Verschuuren en nu een schoolgebouw. De woningen aan de linkerkant bestaan ook nog; de bomen langs de weg zijn helaas gerooid.
Datum

653946 - Tilburg. De oude St. Josephstrat in Tilburg. Het pand aan de rechterkant is jarenlang in het bezit geweest van de familie Verschuuren en nu een schoolgebouw. De woningen aan de linkerkant bestaan ook nog; de bomen langs de weg zijn helaas gerooid.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag