055710 - Toneel, Op het winterprogramma van 1924/25 van de Katholieke Kring te Hilvarenbeek stonde opvoering van het toneelstuk ´Tharcisius´. Hier zien we de spelers van het stuk bij het Adrianusgesticht. Op de voorgrond v.l.n.r. de kinderen Konings en Leo tooten. Daarachter v.l.n.r. Kees van de Heuvel, Sjef Rademakers Jaak Heeren (Thaliarchus), Hendrik Hüfken (Ceacilius), Pierre Tooten Tharcisius), Ant Kluijtmans (Thesbon), Jan Ketelaars (Nerva), Toon Smolders (Lucius), Jo de Wert (Echionos) en Frans van de Lisdonk. - Foto's & Kaarten

Toneel, Op het winterprogramma van 1924/25 van de Katholieke Kring te Hilvarenbeek stonde opvoering van het toneelstuk ´Tharcisius´. Hier zien we de spelers van het stuk bij het Adrianusgesticht. Op de voorgrond v.l.n.r. de kinderen Konings en Leo tooten. Daarachter v.l.n.r. Kees van de Heuvel, Sjef Rademakers Jaak Heeren (Thaliarchus), Hendrik Hüfken (Ceacilius), Pierre Tooten Tharcisius), Ant Kluijtmans (Thesbon), Jan Ketelaars (Nerva), Toon Smolders (Lucius), Jo de Wert (Echionos) en Frans van de Lisdonk.

Fotonummer["055710"]
PlaatsHilvarenbeek
Datering vanaf1924
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingToneel, Op het winterprogramma van 1924/25 van de Katholieke Kring te Hilvarenbeek stonde opvoering van het toneelstuk ´Tharcisius´. Hier zien we de spelers van het stuk bij het Adrianusgesticht. Op de voorgrond v.l.n.r. de kinderen Konings en Leo tooten. Daarachter v.l.n.r. Kees van de Heuvel, Sjef Rademakers Jaak Heeren (Thaliarchus), Hendrik Hüfken (Ceacilius), Pierre Tooten Tharcisius), Ant Kluijtmans (Thesbon), Jan Ketelaars (Nerva), Toon Smolders (Lucius), Jo de Wert (Echionos) en Frans van de Lisdonk.
AnnotatieHilvarenbeek en zijn kerkdorpen, p. 175
Datum

055710 - Toneel, Op het winterprogramma van 1924/25 van de Katholieke Kring te Hilvarenbeek stonde opvoering van het toneelstuk ´Tharcisius´. Hier zien we de spelers van het stuk bij het Adrianusgesticht. Op de voorgrond v.l.n.r. de kinderen Konings en Leo tooten. Daarachter v.l.n.r. Kees van de Heuvel, Sjef Rademakers Jaak Heeren (Thaliarchus), Hendrik Hüfken (Ceacilius), Pierre Tooten Tharcisius), Ant Kluijtmans (Thesbon), Jan Ketelaars (Nerva), Toon Smolders (Lucius), Jo de Wert (Echionos) en Frans van de Lisdonk.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag