103414 - Afscheid van mr.dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both als burgemeester van Tilburg. Foto van de laatste Raadszitting op zaterdag 18 novembber 1939 gepresideerd door burg. Vonk de Both, Achter de bestuurstafel vlnr: mr. H.J.A. Scheidelaar, mr. J.C.A.M. van de Mortel, mr. Vonk de Both, W.J. van Dusseldorp (secr.), H. Eijkemans, L.C.A.M. Janssens. Aan het kleine tafeltje: Vincent Cleerdin (griffier van de Staten van N.B.) Jhr. mr. dr. A.B.G.M. van Rijckevorssel (comm. van de koningin in de prov. N.Br.) - Foto's & Kaarten

Afscheid van mr.dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both als burgemeester van Tilburg. Foto van de laatste Raadszitting op zaterdag 18 novembber 1939 gepresideerd door burg. Vonk de Both, Achter de bestuurstafel vlnr: mr. H.J.A. Scheidelaar, mr. J.C.A.M. van de Mortel, mr. Vonk de Both, W.J. van Dusseldorp (secr.), H. Eijkemans, L.C.A.M. Janssens. Aan het kleine tafeltje: Vincent Cleerdin (griffier van de Staten van N.B.) Jhr. mr. dr. A.B.G.M. van Rijckevorssel (comm. van de koningin in de prov. N.Br.)

Fotonummer["103414"]
PlaatsTilburg
Datering vanaf18-11-1939
FotograafA. van Beurden (Leo van Beurden)
HerkomstBureau voor de Statistiek en Voorlichting van de gemeente Tilburg
Uiterlijke vormfoto
OmschrijvingAfscheid van mr.dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both als burgemeester van Tilburg. Foto van de laatste Raadszitting op zaterdag 18 novembber 1939 gepresideerd door burg. Vonk de Both, Achter de bestuurstafel vlnr: mr. H.J.A. Scheidelaar, mr. J.C.A.M. van de Mortel, mr. Vonk de Both, W.J. van Dusseldorp (secr.), H. Eijkemans, L.C.A.M. Janssens. Aan het kleine tafeltje: Vincent Cleerdin (griffier van de Staten van N.B.) Jhr. mr. dr. A.B.G.M. van Rijckevorssel (comm. van de koningin in de prov. N.Br.)
Datum

103414 - Afscheid van mr.dr. F.L.G.Z.M. Vonk de Both als burgemeester van Tilburg. Foto van de laatste Raadszitting op zaterdag 18 novembber 1939 gepresideerd door burg. Vonk de Both, Achter de bestuurstafel vlnr: mr. H.J.A. Scheidelaar, mr. J.C.A.M. van de Mortel, mr. Vonk de Both, W.J. van Dusseldorp (secr.), H. Eijkemans, L.C.A.M. Janssens. Aan het kleine tafeltje: Vincent Cleerdin (griffier van de Staten  van N.B.) Jhr. mr. dr. A.B.G.M. van Rijckevorssel (comm. van de koningin in de prov. N.Br.)
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?
We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00 en van 19:00 tot 22:00 uur via chat.
Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via een e-mail naar info@regionaalarchieftilburg.nl.

sluit Online op dit moment
chatOnline -
Stel een vraag