046481 - Gezicht op de noordzijde van Goirle gezien vanuit de kerktoren. Rechts de Tilburgseweg, links de Kloosterstraat. In het midden op de voorgrond wordt een nieuw dak gelegd op het pand van de familie Snels-Klijs. Geheel rechts de schoorsteen van textielfabriek Van de Lisdonk. Geheel links de schoolgebouwen, die haaks op het nonnenklooster aan de Bergstraat stonden. - Foto's & Kaarten

Gezicht op de noordzijde van Goirle gezien vanuit de kerktoren. Rechts de Tilburgseweg, links de Kloosterstraat. In het midden op de voorgrond wordt een nieuw dak gelegd op het pand van de familie Snels-Klijs. Geheel rechts de schoorsteen van textielfabriek Van de Lisdonk. Geheel links de schoolgebouwen, die haaks op het nonnenklooster aan de Bergstraat stonden.

Fotonummer["046481"]
PlaatsGoirle
Straat["Kloosterstraat"]
Datering vanaf1900
Uiterlijke vormansichtkaart
OmschrijvingGezicht op de noordzijde van Goirle gezien vanuit de kerktoren. Rechts de Tilburgseweg, links de Kloosterstraat. In het midden op de voorgrond wordt een nieuw dak gelegd op het pand van de familie Snels-Klijs. Geheel rechts de schoorsteen van textielfabriek Van de Lisdonk. Geheel links de schoolgebouwen, die haaks op het nonnenklooster aan de Bergstraat stonden.
Datum

046481 - Gezicht op de noordzijde van Goirle gezien vanuit de kerktoren. Rechts de Tilburgseweg, links de Kloosterstraat. In het midden op de voorgrond wordt een nieuw dak gelegd op het pand van de familie Snels-Klijs. Geheel rechts de schoorsteen van textielfabriek Van de Lisdonk. Geheel links de schoolgebouwen, die haaks op het nonnenklooster aan de Bergstraat stonden.
Contact en informatie
sluit Hulp nodig?

We helpen je graag van maandag t/m vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur via chat.

Op dit moment zijn we offline. Je kunt je vraag wel stellen via e-mail.
sluit Online op dit moment
-
Stel een vraag